X

(Català) Torna el Taller de Clown: “Riure és viure”, a Vilanova i la Geltrú

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Desprès de vacances, comencem un nou curs dels Tallers de Contacte Social a Vilanova i la Geltrú!!!

Des d’ActivaMent, ens complau convidar-vos al: “Taller de Clown: Riure és viure”, un espai de creixement emocional, que ens ajudarà a desenvolupar el bon sentit de l’humor, la tendresa, la innocència i a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. El taller ens ajuda a trobar el Clown que resideix en cadascú de nosaltres.

El taller estarà a càrrec de Joan Pascual, expert en clown i arts escèniques. De la seva mà aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, a perdre la vergonya a parlar en públic, a gestionar i expressar millor les nostres emocions, i a desenvolupar l’autoestima valorant les pròpies vulnerabilitats i febleses.

Des del proper 20 de setembre, tots els divendres, de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1). Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Reserva la teva plaça, escrivint a: garraf@activament.org. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top