X

(Català) Reflexionem sobre el suïcidi a “Sempre és massa”, de Ràdio Sant Boi

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El divendres 20 de setembre vam participar convidades a una nova temporada de: “Sempre és massa”, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4), per a dedicar-li un comiat al nostre company José Luís i per a reflexionar sobre el suïcidi.

Aquest any el Dia Mundial de la Salut Mental està dedicat a la Prevenció del Suïcidi. A Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort no natural des de fa 12 anys. Cada dia, 11 persones es suïciden i més de 200 ho intenten… I seguim sense comptar amb un pla nacional de prevenció del suïcidi. Hem reflexionat sobre alguns prejudicis que fan d’aquest tema un tabú i de l’estereotip de feblesa o massa sensibilitat que s’utilitza per a explicar individualment un problema social.

“Sempre és massa” és un programa conduit per en Jaume Vidal, Joan Sola, Francesc de Diego i Jordi Culé, que s’emet cada divendres de 16 a 17h a Ràdio Sant Boi. En aquesta ocasió, va participar la nostra companya Inma Arriaga. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top