X

(Català) RadioAktiva a la Trobada de Ràdios Boges de Barcelona

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.10 de RàdioAktiva. Avui, un programa especial, amb el podcast de la taula rodona: “Quan la paraula pren les ones. Ràdio, transformació i experiència pròpia”, un espai de trobada de les ràdios boges de Barcelona, amb la participació de Ràdio Nikosia, La Tarantela i Ràdio Gigantes i Molinos. Un esdeveniment organitzat per l’associació BCN Salut Mental, amb la participació de Ràdio Nikosia, la Fundació els Tres Turons, l’associació AREP i ActivaMent Catalunya Associació. Una trobada que ens va servir per reivindicar la necessitat de parlar en primera persona sobre salut mental, a parlar de mitjans lliures i comunitaris, que són els que ens acullen, a escoltar opinions i vivències de el públic que ens visita, i molt més.

Avui participen Cristina Méndez i Miguel Dubra en representació de Radioaktiva. Modera la Taula Rodona: Jordi Relaño.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top