X

(Català) Nou semestre del Taller de Moviment expressiu, Riu Obert, a Vilanova i la Geltrú

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dilluns 9 de setembre, a ActivaMent Garraf – Penedès comencem un nou semestre del “Taller de moviment expressiu, sistema Riu Obert“, un espai de creixement personal, des del re-descobriment del cos i l’escolta d’un mateix, obrint noves possibilitats de moviment, noves formes d’expressió, re-connectant amb les sensacions i les emocions per a una millor gestió de les mateixes, descobrint els suports propis i els del grup, aprenent a (con)viure, amb més autenticitat, vitalitat i alegria.

Al llarg de tot el curs aprendrem a escoltar-nos, a observar les nostres sensacions, a connectar amb la nostra creativitat, a explorar diferents plàstiques. Des del nen que portem dins, jugarem, ballarem, saltarem, cridarem, tot des del respecte a un mateix i als altres, per poder gaudir de nosaltres mateixos i de l’experiència de mostrar-nos davant de l’altre. Una formació impartida per Noemí Hernández, terapeuta psico-corporal i coordinadora de moviment, arte-terapeuta per a la intervenció social, coach i formant-se en Bioenergètica.

Cada dilluns ens donarem el permís per ser, per expressar i per explorar tot allò que el nostre cos ens vol dir. El taller es realitzarà al Centre Cívic la Geltrú (Pl. Associació Alumnes Obrers, 1), cada dilluns de 16 a 18 h., comencem el 09/09/19. Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assistir. Més informació: garraf@activament.org. Vine i prova una sessió!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top