X

(Català) Festa de Comiat d’Any, d’ActivaMent Garraf – Penedès

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des d’ActivaMent Garraf – Penedès diem adeu al 2019 i donem una gran abraçada al 2020 amb una festa de comiat d’any!

El proper dimarts 17 de desembre us convidem a la Gran Festa de Nadal, un esdeveniment en el que gaudirem d’un concert de Laura Jareño y José Jareño, y amb un monòleg de Carlos Guirado, inspirat en la figura de Pepe Rubianes. Berenar, música i una estona en bona companyia. I el més important: això només passa un cop l’any!

Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin assitir-hi. El dimarts 17 de desembre, de 17h a 20h, al Centre Cívic La Geltrú (Pl. de l’Associació d’Alumnes Obrers, 1). Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top