X

(Català) Nou Grup d’Ajuda Mútua a Sabadell

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des d’ActivaMent Vallès Occidental us convidem a participar del nou Grup d’Ajuda Mútua que ha començat a funcionar a Sabadell. Un espai d’escolta i comprensió per trobar-nos i compartir entre persones amb l’experiència del trastorn mental.

Dia: tots els dimecres.
Horari: de 17h a 19h.
Lloc: Centre Cívic de la Creu Alta (Carretera Prats de Luçanès, 2).

Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin participar, que estiguin passant o hagin passat un problema de salut mental o una situació de patiment psicològic. Places limitades! Si vols participar, pots reservar la teva plaça i/o demanar més informació escrivint a vallesoccidental@activament.org o trucant al 600687641. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top