X

(Català) Sortida Cultural a l’exposició Feminismes, al CCCB

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dimecres 27 de novembre, a les 18h, organitzem una visita a l’exposició Feminismes, al CCCB. Una activitat organitzada dins del proyecto de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Un recorregut per conèixer l’avantguàrdia Feminista dels anys ’70 i obres de la “Verbund Collection, Viena” i un extens programa per posar de manifest el diàleg, les continuïtats i les ruptures entre el feminisme radical dels anys setanta i els feminismes actuals; una font d’inspiració per a molts moviments d’emancipació col·lectiva.

A més, un cop acabada la visita, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar el que hem vist.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La sortida té un preu de 2€. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escribint a art@activament.org. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top