X

(Català) Visita guiada a l’exposició “Trazar el Vacío”, amb el seu autor Francesc de Diego

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dimecres 20 de novembre, a les 18:30h, organitzem una visita guiada a la presentación de l’Exposició “Trazar el Vacío”. Una activitat organitzada dins del proyecto de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Trazar el Vacío és una exposició creada a partir de l’obra col·lectiva poética-pictòrica homónima de la Princesa Inca, José Manuel Vara, Cysko Muñoz y Francesc de Diego Fuertes. La visita estarà guiada pel seu il·lustrador, Francesc de Diego Fuertes.

A més, un cop acabada la visita, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar el que hem vist.

El 20 de noviembre, a les 18:30h, a l’Auditori Barradas (Rambla Just Oliveras, 56), de L’Hospitalet de Llobregat. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escribint a art@activament.org. ¡T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top