X

(Català) Tornen les passejades al Parc Vallparadís de Terrassa, amb horari de mati i de tarda

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Tornen les Passejades al Parc Vallparadís de Terrassa ara de matí i de tarda. Des d’aquest mes de novembre, cada dimarts al matí i cada dimecres a la tarda sortirem aproximadament dues hores a caminar i gaudir de l’aire lliure i de la companyia, amb un recorregut pel parc central de la ciutat. Seguint els diferents camins, podrem veure tot el seu conjunt monumental: l’església de Sant Pere, el castell de Vallparadís, el Centre de Documentació, el Museu Tèxtil, la Casa Baumann, l’hospital de Sant Llàtzer, la Mútua de Terrassa, etc.

DIA: Tots els dimarts. HORA: A les 10h.
DIA: Tots els dimecres. HORA: A les 17h.
LLOC DE TROBADA: A l’entrada del Parc de Vallparadís que hi ha a l’Avinguda 22 de Juliol (a prop de l’estació de RENFE).

Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin participar, organitzada ActivaMent Delegació Vallès Occidental. Per apuntar-vos i/o per demanar més informació, pots escriure a vallesoccidental@activament.org. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top