X

(Català) “God help the Girl”, al Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquesta setmana, tercera sessió del Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, cada setmana veiem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

En aquesta ocasió veurem “God help the Girl”, un drama musical que ens narra la història d’Eve, una jove de Glasgow internada en un hospital, que escriu cançons per superar els problemes emocionals que l’han portat fins allà. Un dia coneix James i a Cassie, dos músics que, a l’igual que ella, es troben en plena cruïlla vital.

Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el Centre Cívic Baró de Viver, el projecte KMK de ‘AREP i activament Catalunya Associació.

El dijous 21 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 62). Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top