X

(Català) Excursió al Casol de Puigcastellet, a Folgueroles

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El diumenge 10 de novembre, ActivaMent Osona organitza una sortida al Casol de Puigcastellet, fortalesa Ibera situada entre Sant Julià de Vilatorta i Folgueroles.

La fortalesa consta de una torre de defensa i diverses dependències annexes. Va ser construïda com fortificació pels Ausetans i abandonada poc després degut a la dominació romana. Es troba en molt bon estat de conservació, degut a la seva ubicació amagada enmig d’un bosc d’alzines a la falda de la plana de Vic.

El punt de sortida i arribada es el parking del cementiri de St. Julià (darrera el pavelló d’esports), Av. Sant Llorenç, s/n, a les 10h del mati. Qui vingui en RENFE o SAGALÉS a l’estació de Vic el podem passar a recollir. La durada prevista de l’excursió es de aproximadament 3h. És apta per a tothom, amb una passejada per pista de terra ampla. Es recomana portar aigua i una mica de menjar.

Qui vulgui es pot quedar a dinar al bar del pavelló, allà mateix, (entrepans, pizza, tapes, cap i pota, plats combinats, etc.).

Una activitat gratuïta, oberta a totes les persones que vulguin participar. Per a més informació osona@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top