X

(Català) “Elling”, al Cicle de Cinema i Salut Mental a Sant Andreu

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Al mes de novembre, torna el Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu. Una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Al cicle, cada trimestre veurem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

En aquesta ocasió veurem “Elling”, de Petter Næss. Una comèdia noruega, premiada al Festival de Cinema de Sant Sebastià i candidata a l’Oscar a la Millor Pel·lícula Estrangera. El film ens explica la història de dos companys d’habitació d’un hospital psiquiàtric quan, després d’alguns anys ingressats, els serveis socials decideixen que han de ser reintegrats a la comunitat i han de marxar a viure sols en un apartament per a tenir cura de si mateixos. Com s’adaptaran a això que anomenem “món real”? Una divertida comèdia que ens fa reflexionar sobre les barreres pròpies i socials. Com superar els prejudicis aliens? Com enfrontar-nos a les nostres pròpies limitacions?

Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el Centre Cívic Baró de Viver, el projecte KMK de ‘AREP i activament Catalunya Associació.

El dijous 7 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Trinitat Vella (C/ Galícia, 16). Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top