X

(Català) Taller formatiu: Abandonar el Rol de Malalt i fomentar l’Empoderament en Salut Mental

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest dimecres 6 de novembre, des d’ActivaMent Delegació Gramenet us convidem al taller de formació: Abandonar el Rol de Malalt i fomentar l’Empoderament en Salut Mental.

Un aprenentatge conceptual i vivencial, que ens ajudarà a prendre les regnes de la nostra vida i a assumir un paper protagonista en el nostre propi procès de recuperació, creixent com a ciutadanes de ple dret.

Una activitat gratuïta amb places limitades. Si estàs interessat/da en participar, pots escriure al correu suportterritorial@activament.org o trucar al telèfon 682208871. Us esperem el dimecres 6 de novembre, a les 18hs, al Centre Cívic Fondo (C/ de Wagner, 19), de Santa Coloma de Gramenet.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top