X

(Català) La Xarxa Antipsiquiatria del Ateneu de Gràcia visita RadioAktiva

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.06 de RàdioAktiva. Ens visita la Xarxa Antipsiquiatria de l’Ateneu Llibertari de Gràcia, representada avui per Sole. A més a més de presentar-nos el col·lectiu i les activitats de l’Ateneu, fem un breu recorregut per l’antipsiquiatria i els moviments de supervivents de la psiquiatria.

Comptem al programa amb les col·laboracions habituals d’Hernán Maria Sampietro i Rosa García. Condueix el programa Miguel Dubra.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top