X

(Català) Jornada sobre salut mental: Cuidem-nos!, a Badalona

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest dissabte 26 d’octubre tindrà lloc la Jornada sobre salut mental: Cuidem-nos!, amb una Taula Rodona que comptarà amb la participació de les nostres companyes Laura Jareño i Núria Prats, a més de representants de les famílies i dels serveis professionals.

Un espai per a reflexionar col·lectivament sobre l’estigma en salut mental, la importància de la promoció del suport mutu, l’empoderament i la recuperació. Organitza: Associacions de Veïns de Bufalà, amb la col·laboració de Badalona Serveis Assistencials, Salut Mental Barcelonès Nord, Neddy i ActivaMent Delegació Gramenet.

El dissabte 26 d’octubre, a les 11h, la seu de l’Associació de Veïns de Bufalà (Pl. Maria Aurelia Capmany, 6-9), Badalona. Una activitat oberta i gratuïta. Més informació: gramenet@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top