X

(Català) Conferència: “L’Estigma en la Salut Mental”, a La Garriga

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dimarts 29 d’octubre, participarem del cicle de Conferències de Tardor 2019 de l’Aula de la Universitat a l’Abast, organitzat per la Fundació Universitària Martí l’Humà. La conferència serà: “L’Estigma en la Salut Mental”, a càrrec de Jordi Gómez, filòsof, i Marta Jover, treballadora social, qui aportaran també la perspectiva en primera persona de qui porten un diagnòstic psiquiàtric.

En Jordi i la Marta ens explicaran com es construeix l’estigma, quins són els prejudicis més habituals en salut mental i com ens afecten a les persones diagnosticades, com poden les persones autoestigmatitzar-se, i que fer per fer front a aquestes barreres psicosocials.

Organitza: Fundació Universitària Mertí l’Huma, amb la col·laboració de l’Associacó El Far per la Salut Mental, Omnium, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de La Garriga.

Dimarts 29 d’octubre, a les 18:30h, al Teatre de La Garriga El Patronat (El Passeig, 42), La Garriga. Activitat gratuïta, amb inscripció prèvia. Si no estàs pas inscrit a l’AUA, pots reservar la teva plaça escrivint a granollers@activament.org

A continuació, dos moments de la intervenció:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top