X

(Català) Nou semestre del taller Risoconapia, , d’ActivaMent Gramenet

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

A partir del dimarts 17 de setembre, comença un nou semestre del taller “Risoconapia“, d’Activament Gramenet. Un taller basat en el clown, el ioga i la Gestalt. És temps d’expressar i de riure.

Una activitat setmanal que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida i un major coneixement de nosaltres mateixes a partir de la nostra pròpia expressió i exploració de les nostres capacitats, promovent la gestió emocional, estar presents en l’ara i improvisar. Per posar-nos un nas de clown, deixant-nos portar per les activitats i jocs del taller.

Una activitat participativa i gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi. Els dimarts a la tarda, de 17h a 18:15h, al Centre Cívic del Fondo (C/ Wagner 19), Santa Coloma de Gramenet. De la mà de Jaume Xicola, actor, clown i terapeuta Gestalt.

Una activitat organitzada per ActivaMent Delegació de Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma. Reserva la teva Plaça! Si vols participar, escriu a gramenet@activament.org o truca al 602 53 95 69. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top