X

(Català) Xerrada-Presentació del FanAct, a la Llibreria Taifa

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Us convidem el proper dijous 19 de setembre a la Xerrada-Presentació del FanAct, el Fanzine de temàtica social d’ActivaMent. Un esdeveniment que tindrà lloc a la Llibreria Taifa de Barcelona.

Un fanzine és una publicació no professional creada i editada de forma voluntària i no remunerada. En el nostre cas, el contingut pot incloure fotografia, il·lustració, collage, graffiti, pintura, tira còmica, còmic, poesia, conte i altres formats creatius que vinguin al cas. FanAct aborda en cada número un tema de caire social. Fins ara, els temes abordats han estat: la pobresa, la salut mental, la dona, les migracions i l’art. El proper número, actualment en elaboració, abordarà la problemàtica de l’habitatge. FanAct és un producte que s’elabora de manera col·lectiva, recopilant l’obra artística de totes les persones sòcies i col·laboradores que volen participar del projecte.

A la presentació, compartirem una xerrada explicativa del projecte, coneixereu a les persones responsables de la seva edició i podreu portar-vos els diversos d’exemplars (a preu del cost de producció).

El dijous 19 de setembre, a les 18h, a la Llibreria Taifa (C/ Verdi, 12), de Barcelona. Us hi esperem! Per a més informació: art@activament.org

Vídeo de la presentació


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top