X

(Català) Visita guiada a l’exposició “Dormo molt”, de Maria Manonelles, acompanyats de l’autora!

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dijous 12 de setembre, a les 18h, organitzem una visita guiada a l’exposició “Dormo molt“, de Maria Manonelles, a la Biblioteca Clarà (C/ del Dr. Carulla, 22). I ens farà de guia la pròpia autora de les obres!

Il·lustrar no és dibuixar, il·lustrar és pensar”. Coneixerem amb les seves il·lustracions el pensament i experiencia de vida de Maria Manonelles, explicades amb les sempre intel·ligents i divertides paraules de l’autora.

Amb la seva obra, Manonelles ens explica com va ser l’experiència d’estar ingressada durant un mes en un hospital psiquiàtric i ens parla, sense complexes, sobre com és pasar una experiencia de trastorn mental i exposa com el dibuix es va convertir en la seva forma d’expressió i comunicació.

A més, un cop acabada l’exposició, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar l’exposició.

Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent. La visita és gratuïta i està oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top