X

(Català) ActivaMent a Badalona: creant sinergies en salut mental

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des de la delegació d’ActivaMent Gramenet estem connectant i creant sinergies amb institucions i associacions de salut mental de la ciutat de Badalona. Els últims mesos, les persones activistes de Santa Coloma i l’equip de suport territorial de la zona ens hem reunit amb Badalona Serveis Assistencials de Salut Mental i amb l’associació de familiars de Salut Mental Barcelonès Nord, per donar a conèixer el model de salut mental en primera persona de la nostra entitat, amb la finalitat de crear ponts, obrir col·laboracions, i poder establir-nos com a subdelegació o nou territori d’ActivaMent a la ciutat de Badalona.

Dins d’aquesta tasca, hem fet diverses reunions i trobades amb entitats locals i amb l’Administració i els serveis de salut mental de Badalona. A més, a principis de juliol vam fer una presentació al Centre de Dia Bétulo de Salut Mental, oferint una visió global dels valors i projectes de la nostra associació, i de la motivació per crear quelcom nou des d’ActivaMent a la ciutat de Badalona. Inicitaiva que va ser compartida tant per part de les professionals com per les persones amb una experiència pròpia de trastorn mental i/o diversitat mental.

Continuarem al setembre, amb la xerrada “Salut Mental en primera persona: el model d’ActivaMent“, on explicarem com funcionem i quines són les nostres activitats a la ciutadania, quina és la nostra filosofia i les aliances amb altres entitats de Badalona.

Esperem aviat començar a treballar a la nostra ciutat veïna, amb GAM, assemblees, sensibilitzacions i molt més. Per a més informació: suportterritorial@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top