X

(Català) Sortides Culturals i Punts de Trobada!

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest estiu a ActivaMent no tanquem del tot. Farem Sortides Culturals i Punts de Trobada!

El dijous 1 d’agost, a les 18h, anirem a veure la exposició de Paco Chanivet, Interregno, una experiència atmosfèrica en la qual el visitant s’enfronta al vertigen del que no pot entendre per infinit, insondable o aberrant. Fundació Miró. Comptarem a la presència de l’artista qui ens parlarà de les seves obres.

El divendres 9 d’agost, a les 17h, anirem al CaixaForum a veure LUXE, dels assiris a Alexandre el Gran, on tindrem una visita comentada sobre ivoris, joies, relleus, vidre, or i metalls de totes les parts del Pròxim Orient antic que ens mostren la importància del luxe en les relacions de comerç i poder de les antigues civilitzacions.

El diumenge 18 d’agost, a les 17h, anirem a visitar el Museu Frederic Marés, on podrem veure la quantitat d’objectes de gran bellesa i valor que col·leccionava el senyor Marés.

El dissabte 24 d’agost, a les 17h, anirem a veure l’exposició comentada Construint NOUS MONS 1914-1945, Aquesta exposició proposa una nova lectura sobre el desenvolupament dels moviments artístics de les primeres dècades del segle passat que subratlla la seva llibertat, misteri i utopia. CaixaForum.

I durant tot el mes hi haurà Punts de trobada on podrem compartir un refresc en companyia.

Per apuntar-te has d’escriure un correu a activament@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top