X

(Català) Nou semestre del Taller de Teatre Social

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest mes s’obren 3 noves places per a un nou semestre del Taller de Teatre Social!

El taller és un espai de trobada on col·lectivament treballarem les nostres opressions, estigmes i estereotips. Compartirem altres maneres de situar-nos davant les nostres realitats a través de metodologies del Teatre de l’Oprimit, el Teatre Periodístic i tot el que ens proposem.

Comencem una nova temporada, obrint el taller a nous i noves participants. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, a càrrec d’Helena Rodríguez. Cada dilluns de 11h a 13h, a l’Ateneu l’Harmonia (C / Sant Adrià, 20. Fabra i Coats).

Si vols participar, pots escriure a: art@activament.org. Reserva la teva plaça!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top