X

(Català) Representació de Final de Curs del Taller d’Expressió Corporal, a Manresa

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dissabte 27 de juliol, a les 17h, el Taller d’Expressió Corporal d’ActivaMent Catalunya Central porta a escena una representació de final de curs. Sota el nom: “De veritat creus que et coneixes a tu mateix/a?”, el taller ha estat un espai per connectar amb el propi cos i les pròpies emocions. Ara, s’ofereix una posada en escena del què s’ha treballat al llarg de l’any.

Una activitat gratuïta i oberta a qui vulgui assistir-hi. Per a més informació, podeu escriure’ns al correu catalunyacentral@activament.org o trucar-nos al nostre telèfon 677 835 221.

El dissabte 27, a les 17h., a les Antigues Germanetes dels Pobres (C/ Saleses, 16), Manresa. Per arribar-hi, podeu agafar el Bus L1 Balconada, parada Clínica Sant Josep. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top