X

(Català) RadioAktiva: avui parlem d’Andreas Fernández i la lluita contra la vulneració de DDHH

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Segon programa de RàdioAktiva, dedicat a Andreas Fernández, morta en contenció mecànica a la Unitat d’Aguts de l’HUCA, quan tenia meningitis. Escoltarem a Aitana Fernández, germana d’Andreas, i a Tomás Corominas, de l’Asociación Hierbabuena, els primers en mobilitzar-se a l’Estat pel cas.

Participen avui Laura Sicilia, Hernán Sampietro, Grecia Guzmán, José Luís Maestro i Miguel Dubra.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top