X

(Català) Parlem d’Oci, Espais Festius i Relacions Sentimentals, a “Sempre és massa” de Ràdio Sant Boi

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat 14 de juny vam celebrar una de les característiques tertúlies dels divendres amb una xerrada distesa sobre com som i què ens fa gaudir en la vida, a “Sempre és massa“, de Ràdio Sant Boi (FM 89.4). Tractant de mirar de cara sense embuts, i fins i tot amb alegria i acceptació, a les nostres dificultats en la salut mental.

Vam comptar amb la participació dels nostres companys Inma Arriaga i José Luis Maestro, així com amb la presència de Francesc de Diego, Jordi Culé i Jordi, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La conducció va anar a càrrec de Jaume Vidal. Assistim a un programa que es va desenvolupar en cascada, sense un guió previ i amb felices participacions espontànies, esdevenint una agradable tertúlia de sobretaula, llançant llum sobre la realitat del trastorn psicosocial com a gran aspirant a la normalitat social. Van emergir temes com l’oci i la festa, com ho plantejaven els presents, la seva capacitat i iniciativa en l’organització d’esdeveniments, projectes; i un assumpte on per ventura s’associïn la capacitat d’organització i el desig més patent de felicitat: les relacions sentimentals. Els seixanta minuts de programa van fluir com fletxa que talla el vent, i vam acabar amb un somriure a cada rostre i ganes de seguir explicant.

Sempre és massa s’emet cada divendres de 16 a 17 hores, a www.radiosantboi.cat, així com a l’ona. Si no vau tenir ocasió d’escoltar-, aquí us adjuntem el podcast:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top