X

(Català) ActivaMent Garraf – Penedès us convida a la Festa de PRE-ESTIU

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper divendres 7 de juny, a ActivaMent Delegació Garraf – Penedès celebrem la Festa de PRE-ESTIU. Un espai obert a tota la base social i la ciutadania que vulgui venir a compartir-la. Comptarem amb actuacions d’artistes professionals, una representació de clown i una mostra del taller moviment expressiu.

Després l’espectacle, gaudirem d’un bon berenar i, per a finalitzar, música dels anys 80-90, que segur a molta gent ens vindran records de la nostra època. Així que a gaudir de l’Art, una bona berenada i, els que vulguin, a ballar.

El 7 de juny, a les 17h, al Centre Cívic La Geltrú (Pl. dels Alumnes Obrers, 1), Vilanova i la Geltrú. Preguem puntualitat a tots i totes. L’entrada és lliure. Per a confirmar assistència, podeu escriure a garraf@activament.org o trucar al 603 790 063. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top