X

(Català) Taula rodona: Treball i (dis)capacitat: drets i vulneracions

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dijous 16 de maig, a les 18h, les entitats de la Comissió Antiestigma de l’Ateneu L’Harmonia organitzem la Taula Rodona: “Treball i (dis)capacitat: drets i vulneracions”. Un espai on compartirem informacions, vivències i propostes en relació a la situació laboral de les persones amb grau de discapacitat reconegut.

Participaran diferents agents, unes com a tècniques i altres des de la seva experiència vital en la recerca i manteniment de feina. Es parlarà de com la situació de precarietat laboral es fa encara més invisible i persistent en col·lectius vulnerables, sovint estigmatitzats.

Amb la participació de la nostra companya Inma Arriaga i Sílvia Navarro i Raquel Montllor com activistes i persones amb experiència d’estigmatització al mercat laboral, i amb Ordi Natura, empresa social que ofereix un futur laboral real a persones amb discapacitat intel·lectual.

Entrada lliure i gratuïta. El dijous 16 de maig, a les 18h, a l’Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20), Barcelona. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top