X

(Català) Parlem de les Observacions Finals que el CDPD li ha fet a Espanya, a Sempre és massa, de Ràdio Sant Boi

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El divendres 26 d’abril, el nostre company Hernán Sampietro va estar convidat a: “Sempre és massa”, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4), per a explicar les Observacions Finals que el Comitè Sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPD) li ha fet a l’Estat Espanyol aquest proppassat mes de març.

El nostre sistema de salut mental, a tot l’Estat, està basat en la vulneració estructural i sistemàtica de DDHH. Els ingressos involuntaris, la medicació forçosa, la sobremedicació, la contenció mecànica, l’aïllament, les esterilitzacions forçoses, la TEC amb consentiment sota coerció, les incapacitacions legals i moltes altres pràctiques quotidianes són contràries a la convenció i han de desaparèixer. El CDPD ho ha deixat clar a l’informe de les Observacions Finals que ha publicat a l’abril i que recull tot el conjunt de demandes que vam portar a l’ONU amb la coalició ActivaMent-Hierbabuena. .

“Sempre és massa” és un programa conduit per en Jaume Vidal, amb la col·laboració de Francesc de Diego i Jordi Culé, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top