X

(Català) Hem quedat finalistes als Premis a la Innovació Social 2018 de l’Obra Social la Caixa

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest dijous 4 d’abril, vam assistir a Madrid a la formació i lliurament de Premis a la Innovació Social 2018, concedits per l’Obra Social ‘la Caixa’. El nostre projecte “Salut Mental en 1a Persona. Empoderament, Autonomia i Inclusió Social per a Persones amb Trastorn Mental” va quedar finalista, entre 786 projectes presentats per 460 entitats d’arreu Espanya.

Al matí vam assistir a una conferència que va donar Miquel de Paladella sobre innovació social. A continuació vam fer dos grups de treball: un sobre gestió econòmica i l’altre sobre impacte i avaluació de projectes. Vam coincidir amb companyes d’AMAFE, qui van guanyar un dels 10 premis amb dotació econòmica pel seu projecte d’inclusió social de joves diagnosticats d’esquizofrènia.

A les 17h, al CaixaFórum de Madrid, va tenir lloc l’acte de lliurament dels guardons. Esdeveniment que va ser presidit per la ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo, i pel director general de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Jaume Giró.

Des d’ActivaMent van recollir el trofeu que ens acredita la menció rebuda: Dani Ferrer (vice-president), Laura Sicília (secretària) i Cristina Aguiar (activista i voluntària).

Les entitats guanyadores són: AMAFE, Agrupación de desarrollo Los Molinos, Associació Educativa Itaca, Fundació CONFAVC, Fundación Amigó, Cáritas Diocesanas de Bilbao, Integración para la vida, Crecer con Futuro, APASA, Hijas de la caridad-Obra Social San Vicente de Paúl.

Estem determinats a seguir el camí emprès fa més de 7 anys perquè és així com s’aconseguiran el reptes de futur pel col·lectiu de persones amb discapacitat psicosocial (patiment psíquic, diversitat mental, diagnòstic de trastorn mental, etc.). Aquest acte d’avui a Madrid és una prova que el camí triat és el correcte i que cal perseverar.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top