X

(Català) Visita guiada a l’exposició “Max Beckmann”, al CaixaFòrum

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dijous 21 de març, a les 17:30h, organitzem una visita guiada a l’exposició “Max Beckmann: Leipzig, 1884 – Nueva York, 1950“, al CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6). Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

D’esperit independent i solitari, Max Beckmann va aconseguir desenvolupar un llenguatge completament personal, allunyat de qualsevol de les tendències dels seus contemporanis. Aquesta exposició monogràfica s’endinsa en l’obra de l’artista alemany, construïda sobre un realisme ple de ressonàncies simbòliques, testimoni vigorós de la convulsa societat del seu temps.

A més, un cop acabada l’exposició, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar l’exposició.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La visita és gratuïta. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top