X

(Català) Comença el Taller de Clown a Sant Pere de Ribes

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Des d’ActivaMent Garraf-Penedès us presentem el nou Taller de Clown, per primera vegada, a Sant Pere de Ribes!

Volem convidar-vos a aquest espai on desenvolupar l’art i el sentit de l’humor. També ens ajudarà a connectar amb la nostra vulnerabilitat com a força escènica creadora. En definitiva, una gran oportunitat de creixement personal concebut des de i per a la inclusió.

El taller estarà a càrrec de Joan Pascual, expert en clown i arts escèniques. De la seva mà aprendrem jugant a lliurar-nos de prejudicis i pors, per perdre la vergonya a parlar en públic i desenvolupar l’autoestima.

Les sessions començaran el proper 21 de març, amb una presentació per part del tallerista, i es realitzaran els dijous, de 17h a 19h, al Centre Cultural El Local (C/ Eduard Maristany, cantonada Onze de Setembre).

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que vulgui asistir, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Pinnae. Degut el nombre limitat de places, reserva ja escrivint a garraf@activament.org o trucant al telèfon 603790063.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top