X

(Català) ActivaMent arriba a Sitges!

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Us convidem el proper 12 de març a la xerrada de presentació d’ActivaMent Delegació Garraf-Penedès, “La salut mental és cosa de tothom”, al municipi de Sitges.

La nostra delegació treballa a diferents ciutats arreu del Garraf-Penedès. Gràcies a l’ajut de la Fundació Pinnae, s’organitza una xerrada de presentació del nostre model de salut mental en primera persona i totes les activitats que oferim, d’acord amb les nostres línies de suport mutu, empoderament i canvi social en salut mental.

Aquesta xerrada està a càrrec de l’equip d’activistes local, del nostre vocal territorial Esteban Montiel i de la nostra presidenta d’ActivaMent, la Rosa García, amb l’objectiu de que més persones del Penedès, tant persones que viuen una experiència de salut mental, com professionals, familiars i/o qualsevol persona del municipi pugui conèixer la nostra entitat, els projectes com els grups d’ajuda mútua o la sensibilització comunitària, així com els tallers de contacte social.

Us esperem el proper dimarts 12 de març, a les 18h, a l’Auditori de l’Edifici Cultural Miramar. Una activitat gratuïta i oberta a la tota ciutadania. Per a més informació: correu garraf@activament.org o al telèfon 603790063.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top