X

(Català) Els famosos i la salut mental a Sempre és massa, de Ràdio Sant Boi

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat divendres 23 de novembre vam estar convidades a: “Sempre és massa”, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4) per la normalització d’una problemàtica social: el trastorn mental.

Han participat les nostres companyes Inma Arriaga i José Luís Maestro, junt a en Jordi Culé i en Francesc de Diego. Vam reflexionar sobre els famosos i els trastorns mentals. Per què és necessari que més persones reconegudes donin la cara per la salut mental. Però, com aborden els mitjans aquests temes?

“Sempre és massa” és un programa de Jaume Vidal, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top