X

(Català) Visita guiada a l’exposició “Velázquez i el Segle d’Or”, al CaixaFòrum

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dijous 28 de febrer, a les 17:30h, organitzem una visita guiada a l’exposició “Velázquez i el Segle d’Or”, al CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6). Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Una exposició que ens ajudarà a comprendre l’evolució pictòrica de Velázquez en el context artístic espanyol i internacional. Amb una selecció d’obres que permet conèixer les influències artístiques del mestre sevillà.

A més, un cop acabada l’exposició, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar l’exposició.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La visita és gratuïta. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top