X

(Català) Taller de Gènere: deconstruint el patriarcat a favor de la igualtat

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dimecres 6 de febrer comença un nou cicle de 6 Tallers de Reflexió de Gènere. Un espai en el qual pensarem col·lectivament sobre: ​​Què és el gènere? Com ens afecta el patriarcat en el nostre dia a dia? Com ens cuidem entre nosaltres? Com treballem el gènere en els moviments de salut mental? Un espai per millorar la nostra relació amb nosaltres mateixes i amb els altres, deconstruint estereotips.

El taller constarà de 6 sessions amb una durada de 2 hores cadascuna. Amb dinàmiques participatives i jocs, treballarem i pensarem en conceptes relacionats amb els feminismes, amb la perspectiva de la Comunicació No Violenta. Una activitat gratuïta, impartida per Anahí Sarasola i Patricia García Lepetit.

Del 6 de febrer al 13 de març, cada dimecres de 16:00 a 18:00 hores, al Casal de Barri Can Travi, de la Vall d’Hebron (Av. Cardenal Vidal Barraquer, 45), Barcelona. Si tens qualsevol dubte o t’interessa i vols reservar la teva plaça per a participar, envia’ns un correu a anahi.sarasola@gmail.com. T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top