X

(Català) Reflexionem sobre capacitat jurídica i decisions anticipades en Sempre és massa, de Ràdio Sant Boi

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat divendres 18 de gener vam estar convidades a: “Sempre és massa“, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4) per a la normalització d’una problemàtica social: el trastorn mental.

Han participat les nostres companyes Inma Arriaga i Dani Ferrer, junts a Jordi Culé i Francesc de Diego. Al programa, hi va haver un espai dedicat a reflexionar sobre el dret a la capacitat jurídica i les voluntats anticipades, amb motiu de la jornada organitzada per Salut Mental Catalunya. També Helios va presentar el seu llibre: “Momentos de lucidez”, escrit en primera persona sobre la depressió, per intentar prevenir-la, i Dani Ferrer va presentar el llibre: “Estigma: històries de vida contra l’estigma en salut mental”, una obra col·lectiva que recull 50 articles del Blog d’Obertament, amb testimonis en primera persona. I es va comptar amb la visita del Nou Club Social Gavà, amb professionals i persones usuàries explicant les seves activitats.

“Sempre és massa” és un programa conduït per Jaume Vidal, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast:


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top