X

(Català) Sensibilització a l’Escola Sant Lluis Gonçaga (La Garriga)

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Com a mostra de treball col·laboratiu us informem de la sensibilització que el 17 de gener vam donar, conjuntament amb les professionals de l’associació El Far de La Garriga, a la classe de 4rt d’ESO (25 alumnes aprox.) de l’escola Sant Lluis Gonçaga, de la mateixa població. Les imatges superiors reflecteixen el transcurs de la sessió a l’alumnat: exposició teòrica-pràctica sobre la salut mental i l’estigma, amb dinàmica grupal i preguntes finals. Posteriorment, vam realitzar una altra sessió dirigida, principalment, al professorat de secundària on, a part d’explicar conceptes tècnics, es va poder debatre i compartir experiències concretes. Tot plegat, es fa palesa la sensibilitat davant la salut mental d’infants i adolescents.

Amb l’associació El Far compartim objectius i treball a la Taula de Salut Mental i a la comissió del Pla Local Antiestigma. Novament volem agrair a les companyes de El Far que comptin amb ActivaMent Granollers alhora de fer accions de sensibilització i de lluita contra l’estigma.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top