X

(Català) Formació en Moderació de Grups d’Ajuda Mútua en Salut Mental a Vic

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

La Subdelegació d’Osona d’ActivaMent us convida a participar d’un taller inicial per aprendre a moderar Grups d’Ajuda Mútua. Una activitat gratuïta, orientada a les persones que passen o han passat un problema de salut mental i que volen començar un GAM i/o que volen conèixer què és i com funcionen aquests espais de suport mutu.

Qui passem un problema de salut mental, sovint hem de fer front a dificultats afegides que no depenen pas del problema de salut mental, sinó de la reacció social i altres barreres pròpies i alienes que solen presentar-se. La solitud, la pèrdua de vincles, la incomprensió, els prejudicis, la discriminació, etc., solen ser més difícils de superar que els propis símptomes, agreujant el patiment i empitjorant les possibilitats de recuperació. Per donar resposta a aquestes necessitats, existeixen els Grups d’Ajuda Mútua. La formació permetrà engegar un d’aquests espais de suport mutu al territori.

El Taller inicial per a la Moderació de GAM es farà el dia 23 de gener, de 16:30h a 18:30h, al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24), de Vic.

Per més informació, pots escriure a: osona@activament.org o trucar al telèfon 639 53 19 91. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top