X

(Català) Nou taller: Explorar a través del Moviment

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper dilluns 28 de gener comença un nou taller: Explorar a través del Moviment. Amb exercicis assequibles que ens ajudaran a trobar-nos amb formes més fàcils, senzilles i adradables de dur a terme les nostres accions de la vida quotidiana.

Aquest taller serveix per aprendre a moure’ns millor. No hi ha dues persones que es moguin igual, que caminin igual, que gesticulen igual. Aquesta forma exclusiva de moure’ns té a veure amb la nostra manera de pensar, de sentir, de fer, de ser, de veure i percebre les coses. Té a veure amb nosaltres. A càrrec de Juan Rivas Bedmar, Educador Social.

Des del 28 de gener al 8 d’abril, tots els dilluns de 17:30h a 20:30h, a la Sala Petita del Casal de Barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70). Una activitat gratuïta. Reserva la teva plaça escrivint a art@activament.org. T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top