X

(Català) Visita guiada a l’exposició “Toulouse-Lautrec i l’esperit de Montmartre”, al CaixaFòrum

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dijous 17 de gener, a les 18h, organitzem una visita guiada a l’exposició “Toulouse-Lautrec i l’esperit de Montmartre“, al CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6). Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Montmartre no només és l’escenari de moltes obres del polifacètic Toulouse-Lautrec, sinó el motor social i cultural que va definir el seu estil modern i caràcter bohemi. A través de pintures, dibuixos, cartells i il·lustracions, l’exposició ens mostra l’obra de l’autor, en sintonia amb la dels seus artistes contemporanis al París de finals del s. XIX.

A més, un cop acabada l’exposició, anirem a un bar del barri a fer un got i comentar l’exposició.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La visita és gratuïta. Si estàs interessat/da a participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top