X

(Català) Torna el Punt de Trobada a Terrassa

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest mes de gener, torna el Punt de Trobada de Terrassa, un espai per socialitzar, compartir i gaudir del lleure en companyia. Una reunió informal setmanal, per fer un cafè, xerrar i compartir amb altres membres de la nostra associació i/o amb les amistats que vulguin participar-hi. Una activitat lúdica que té com a objectius passar una bona estona i ajudar a enfortir o refer les nostres relacions personals

DIA: Tots els divendres.

HORA: A les 19:30h.

LLOC: Forn – Cafeteria La Lluna Dolça (C/ Fra Bonaventura Gran, 13), de Terrassa. Al costat del Casal Cívic de Ca N’Aurell

PREU: Cadascú es paga el que vulgui consumir.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin participar, organitzada per ActivaMent Delegació Vallès Occidental. Per a més informació, pots trucar al 655 61 10 71 (Inma Muñoz) o escriure a vallesoccidental@activament.org. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top