X

(Català) Nou Atelier de Dibuix Creatiu a Terrasa

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest mes de gener, comença una nova activitat a Terrassa: L’Atelier de Dibuix Creatiu, un espai per a l’expressió lliure a través del dibuix i altres tècniques plàstiques. Per a fomentar la creativitat i la imaginació, gaudint d’una forma de comunicació universal que ens connecta amb nosaltres mateixes.

DIA: Tots els divendres.

HORA: De 17h a 19h.

LLOC: Sala d’Activitats. Casal Cívic de Ca N’Aurell (Plaça del Tint, 4), Terrassa.

Una activitat gratuïta, organitzada per ActivaMent Delegació Vallès Occidental, oberta a totes les persones que vulguin participar. Per a més informació, pots escriure a vallesoccidental@activament.org o trucar al 655 61 10 71 (Inma Muñoz). T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top