X

(Català) CineFòrum: 55 Steps

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper divendres 25 de gener, a les 19h, comença una nova temporada del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat y el Convent de Sant Agustí.

En aquesta ocasió, veurem “55 Steps“, una pel·lícula interpretada per Helena Bonham Carter i Hilary Swank. El film narra la història de vida real d’Eleanor Riese, una usuària de la Unitat Psiquiàtrica de l’Hospital de San Francisco, i de Colette Hughes, advocada pels drets dels pacients, qui porta l’hospital a judici per a defensar la seva client de les pèssimes condicions de vida a l’ingrés. Una batalla legal que estableix jurisprudència per millorar el tractament de les persones amb trastorn mental i que transforma la vida de totes dues dones.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36), Barcelona. El divendres 25 de gener, a les 19h. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top