X

(Català) Sortida a Sant Pere Pescador, d’ActivaMent Girona

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El proper diumenge 10 de juny ActivaMent Girona organitza una nova caminada, proposada per la comissió d’excursions de la delegació, a Sant Pere Pescador.

Farem una ruta, durant una hora i mitja aproximadament, que ens portarà, tot passant pel cantó de l’illa de Caramany, a la desembocadura del Fluvià i a la Platja de Sant Pere, just a la frontera amb els Aiguamolls de l’Empordà. És recomanable, qui en tingui, dur prismàtics per a l’observació de la fauna. També es recomanable dur aigua i menjar, ja que no hi haurà cap lloc on proveir-nos una vegada iniciada l’excursió.

És una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Hi haurà un únic punt de trobada des del qual pots unir-te, a Fontajau, a Girona, a les 10h del matí. És important arribar puntual al punt de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres  8 de juny (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 671 14 01 84.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top