X

(Català) Visita guiada a l’exposició “L’Art Irreductible”, a La Model

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El dimecres 19 de desembre, a les 19h, organitzem una visita guiada a l’exposició “L’Art Irreductible. Miratges de l’Art Brut“, a La Model de Barcelona (C/ d’Entença, 155). Una activitat organitzada dins del projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

A l’antiga presó, s’exposen obres de presos, interns psiquiàtrics i artistes amb trastorn mental per explorar i redefinir el concepte ‘Art Brut’. L’exposició “L’Art Irreductible. Miratges de l’Art Brut” revisa el concepte ART BRUT a partir de la seva recuperació històrica, per tal de redefinir-lo en el marc de la societat actual, i defensar la integració social de persones que conviuen amb el trastorn mental, lluitant contra l’estigma que pateixen.

A més, un cop acabada l’exposició, anirem a un bar del barri a comentar l’exposició.

Una activitat oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. La visita és gratuïta. Si estàs interessat/da en participar, pots inscriure’t escrivint a art@activament.org. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top