X

(Català) Morir-se de coerció

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Fotografia © Matthew Henry

Davant els fets ocorreguts divendres proppassat a Abrera (Barcelona), en què un company va ser mort a mans dels Mossos d’Esquadra i el SEM en ser reduit per fer-li un ingrès involuntari, expressem el nostre condol a la família, condemnem l’actuació mèdica i policial que va causar-li la mort i exigim una reforma urgent del sistema psiquiàtric espanyol i la prohibició de qualsevol pràctica mèdica i judicial envers el nostre col·lectiu que, en lloc de cuidar-nos i protegir-nos, vulneri coercitivament i opressiva els nostres drets humans (llibertat, integritat física, informació, etcètera), com ara les contencions, els ingressos involuntaris o els tractaments forçosos.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top