X

(Català) Xerrada – Presentació: Salut Mental en primera persona, a Vilafranca del Penedès

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Us convidem el proper 8 de novembre a la presentació i xerrada d’ActivaMent Delegació Garraf-Penedès sobre “Salut Mental en Primera Persona”, a Vilafranca del Penedès.

La nostra delegació treballa a diferents ciutats arreu del Garraf-Penedès. Gràcies a l’ajut de la Fundació Pinnae, s’organitza una xerrada de presentació del nostre model de salut mental en primera persona, amb suport mutu, empoderament i canvi social, i els valors de l’entitat.

Aquesta xerrada està a càrrec de l’equip d’activistes local, de l’equip de suport territorial i de la nostra presidenta d’ActivaMent, la Rosa García. Amb l’objectiu de que més persones del Penedès, tant persones que viuen una experiència de salut mental, com professionals, familiars i/o qualsevol persona del municipi pugui conèixer la nostra entitat i conèixer projectes com els grups d’ajuda mútua o la sensibilització comunitària, amb la finalitat de crear un equip d’activistes local al territori.

Us esperem el proper dijous 8 de novembre, a les 18h, a l’Escorxador de Vilafranca del Penedès (C/ Escorxador, 21). Una activitat oberta a la ciutadania. Per a més informació: garraf@activament.org


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top