X

(Català) Parlem de Còmic i Salut Mental a “Sempre és massa”, de Ràdio Sant Boi

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El passat divendres 19 d’octubre vam estar convidades a: “Sempre és massa”, el programa de Ràdio Sant Boi (FM 89.4) per la normalització d’una problemàtica social: el trastorn mental.

Han participat les nostres companyes Cristina Méndez, Inma Arriaga i José Luís Rodríguez, junt a en Jordi Culé i en Francesc de Diego. En aquesta ocasió, hem parlat de les celebracions al voltant del Dia Mundial de la Salut Mental, per què es realitza i quins esdeveniments hi havia aquest any. A més, s’ha reflexionat sobre Còmic i Salut Mental, atès que aquest va ser el tema de la Jornada organitzada aquest any a Sant Boi per al 10 d’octubre.

“Sempre és massa” és un programa conduit per Jaume Vidal i Alicia Mendo, que s’emet cada divendres de 16 a 17h, a Ràdio Sant Boi. Si no vau poder escoltar el programa, avui us portem el podcast: Sempre és massa 19-10-2018.


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top