X

(Català) Comença el Cicle de Tallers de Reflexió de Gènere

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

El 21 de novembre comencem en ActivaMent un nou cicle de 6 tallers de Reflexió de gènere. Un espai en el que reflexionarem col·lectivament sobre: Què és el gènere? Com ens afecta el patriarcat en el nostre dia a dia? Com ens cuidem entre nosaltres? Com treballem el gènere en els moviments de salut mental? Aquestes sessions són un viatge en la recerca col·lectiva d’antídots.

Mitjançant dinàmiques, teatre i jocs, treballarem i pensarem en conceptes relacionats amb els feminismes. Adaptant aquest viatge als interessos de les persones que s’apuntin.

El taller constarà de 6 sessions amb una duració de 2 hores cada una. Del 14 de novembre al 19 de desembre i el 9 de gener, cada dimecres d’11:00 a 13:00 hores. Al Casal Independentista de Sants (C/ de Muntadas, 24).

Una activitat gratuïta. Si tens qualsevol dubte o t’interessa i vols reservar la teva plaça per participar, envia’ns un correu a art@activament.org o truca’ns al 699296448. T’hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top