X

(Català) ActivaMent a la Fira Healthio 2018

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquesta setmana, hi serem a la Fira Healthio 2018, un esdeveniment internacional que reuneix a professionals, prestadors de serveis, innovacions mèdiques i associacions d’usuaris, de totes les disciplines mèdiques i de la salut.

Aquest any, ens han convidat a participar amb un estand informatiu de la nostra entitat, al sector dedicat a Salut Mental, i a fer una ponència sobre els Grups d’Ajuda Mútua de salut mental en primera persona.

Ens podeu trobar el dimarts 16, dimecres 17 i dijous 18 d’octubre, de 9h a 18:30h, a l’estand G714 del Pavelló 8, al Recinte Ferial de Montjuic, de Barcelona. Us hi esperem!


Deixa el teu comentari

Leave a reply

Back to Top